“Elite Skytte Rikke Mæng fra Ørre Skytteforening og Trehøje Skytteforening er et af de danske OL håb i 2024 på 10 m luft riffel og 50 meter salon riffel”

Foto: Kim Ibsen

Mit navn er Rikke Mæng Ibsen, jeg er 32 år og elite skytte under Dansk skytteunion. Jeg har skudt siden jeg var 10 år gammel, hvor min far første gang tog mig med på skydebanen. Siden dengang har jeg skudt sammen med hele min familie, og inden for de sidste 10 år er jeg begyndt at dyrke skydning på eliteplan.

Jeg er uddannet salgsassistent med speciale i guld, sølv og ure, og arbejder til dagligt i forretningen guld og Ure i Herning. Jeg elsker mit arbejde fordi det er noget jeg interesser mig meget for, og det er noget man kan nørde lidt i, ligesom med min skydning.

Jeg har inden for de sidste år, opnået at komme med til en masse internationale stævner, Som har givet mig gode oplevelser og megen go erfaring, som skal hjælpe mig på min vej mod mit store mål som er OL i Paris 2024.

Jeg bor i sunds sammen med min mand Kim Mæng Ibsen og vores hund. Min mand går på jagt sammen med vores hund, og han er formand for Ørre skytteforening. Så skydning fylder meget i vores hverdag.